dakkapel offertes vergelijken

Gratis dakkapel offertes vergelijken

Ben je van plan om een dakkapel, nokverhoging of dakopbouw bij jouw huis te laten plaatsen? Dan adviseren wij je om de aanbiedingen van diverse dakspecialisten met elkaar te vergelijken. Door de offertes van verschillende experts naast elkaar te leggen zie je niet alleen welke professional het goedkoopst is, maar kan je tevens de extra kosten gemakkelijker berekenen. Zo zal de ene specialist wel de aanvraag van een vergunning in het kostenplaatje meerekenen, terwijl een ander standaard uitgaat van vergunningsvrij bouwen. Andere kosten die sommigen wel en anderen niet meerekenen zijn de leveringskosten voor het materiaal, het prefab bouwen of de voorrijkosten.

Voordelen van prefab

Steeds vaker kiezen onze klanten ervoor om de dakkapel prefab te laten produceren. Prefab dakkapellen worden in de fabriek in elkaar gezet, en in zijn geheel op het dak geplaatst. Dit betekent dat er voor de verbouwing van jouw woning maar één dag nodig is. Het grote voordeel van prefab is dan ook de lagere verbouwtijd. Je moet rekening houden met een volle werkdag, waarna je direct geniet van een verhoogd wooncomfort. Daarnaast staan de kosten voor een prefab dakkapel meer vast dan voor de standaard variant, omdat in het laatste geval de arbeidskosten pas berekend worden als de klus afgerond is.

Hout, kunststof of zink?

Als je eenmaal hebt besloten een dakkapel te plaatsen, dan moet je nog kiezen tussen de verschillende materialen waarvan wij dakkapellen kunnen maken. Het meest gekozen materiaal is kunststof. Naast kunststof zijn echter ook hout en zink zeer gebruikelijke materialen voor een dakopbouw. Hout heeft als voordeel dat het een meer authentieke uitstraling biedt dan kunststof, terwijl zinken dakkapellen meer geschikt zijn voor toepassing bij bedrijfspanden. Natuurlijk bestaat er ook een verschil in de kosten voor de diverse materialen. Via het aanvragen van diverse offertes is het mogelijk de exacte prijsverschillen te vergelijken en zo te kiezen voor het materiaal dat bij jou past.

Besparen door te vergelijken

Wil je graag zoveel mogelijk besparen op de kosten voor de bouw van de dakkapel? Ook dan vormt het vergelijken van offertes de uitkomst. Dankzij het naast elkaar leggen van de prijsopgaven kies je altijd voor de specialist wiens offerte het beste aansluit bij jouw wensen. Bovendien kun je zo kijken naar de mogelijke prijs voor het aanvragen van de vergunning. Begin overigens altijd op tijd met de aanvraag van deze vergunning. Het kan makkelijk zes tot acht weken duren voordat de gemeente de vergunningsaanvraag voor de dakkapel goedkeurt. Uiteindelijk zal het vergelijken van offertes ongeveer 25% kostenbesparing opleveren. Vul vandaag nog onze offertepagina in!